Справки

Начало

Main menu

Табът „Начало“ показва разнообразна обща информация за Вашата компания. Тя ще ви помогне да имате поглед върху цялостния курс на развитие на бизнеса Ви. Ще можете да откриете колко са новите клиенти, проекти и сделки спрямо предишни периоди.

Компании

Reports for companies

В таба „Компании“ ще откриете подробна информация за това, кои са компаниите, с които работите и съответно имате най-много проекти, сделки, задачи и казуси. Този таб ще ви позволите да направите съпоставка между положените усилия и приходите, които имате от компаниите, с които работите.

Проекти

Reports for projects

В таба „Проекти“ ще откриете отворените проекти за избран от Вас период и кои служители доколко участват в работата по тези проекти. Освен това, ще може да откриете детайлна информация за стойността на проектите по периоди.

Сделки

Reports for opportunities

В таба „Сделки“ ще откриете фунията на Вашите продажби, тяхната стойност за избран от Вас период, както и кои потребители са сключили най-много сделки.

Потенциални клиенти

Reports for leads

В таба „Потенциални клиенти“ отново можете да откриете кой служител е допринесъл най-много за успешни продажби, източника на продажбите и други детайли.

Задачи & Казуси

Reports for tasks & cases

В табовете „Задачи“ и „Казуси“ ще откриете детайлна информация, която ще помогне да оптимизирате ежедневния работен процес.

Този сайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Прочетете още

LoadIndicator