Gravitech Фактуриране

Гравитек Фактуриране е модул за издаване на счетоводни документи (фактури, касови бележки, дебитни и кредитни известия). Всеки един от тях съдържа актуални реквизити според българското законодателство. Нашата криптирана облачна среда гарантира бързо издаване на документи и висока сигурност при тяхното съхранение. Гравитек Фактуриране предоставя възможност документите да се отпечатват на хартия, да се съхраняват в PDF формат и да се изпращат чрез email до клиенти и счетоводство.

Gravitech фактуриране

Достъп от всяка точка по всяко време

Предимството на електронното фактуриране е, че по всяко време и отвсякъде имате достъп до информацията за своите клиенти и фактури. Системата може да се ползва от всякакви устройства, които поддържат последните версии на популярните браузъри (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge, Safari).

Достъп за служителите ви

Ако искате, може да дадете достъп до системата на служителите си или на вашия счетоводител. Това ускорява и улеснява счетоводния процес. Чрез нивата на достъп организирате работата на потребителите в цялата системата и определяте нивото на достъп до всяко нещо.

Gravitech фактуриране

Опростен интерфейс

Издаването на фактура e лесно и бързо. Системата е интуитивна и е направена така, че максимално да улесни и опрости процеса на фактуриране. Не е необходимо да въвеждате нищо предварително. Софтуерът поддържа клиентска база с неограничен брой имена и допълнителна информация за клиенти и контрагенти. Чрез нея те се избират лесно от списък, с което се улеснява ежедневната употреба на системата. Буквално за секунди вашата фактура може да бъде готова. Може да я разпечатате, да я изпратите по електронната поща на клиента, да я дублирате и да я редактирате.

Gravitech фактуриране

Интегрирани решения

Гравитек предлага специализиран софтуер, разработен за различни нуждите на вашата фирма. Чрез системата може да се следят взаимоотношенията с клиенти и сключени договори. При изпълнение на договор може да се вземе информация от системата за попълване на фактура и след това тя да се пази в досието на компанията. Освен това, модулът склад може да се интегрира с всички счетоводни документи (фактури, касови бележки, кредитни известия).

Сигурност

Когато става дума за фирмени данни и финансова информация, сигурността е задължителна. Тя гарантирана, благодарение на това, че цялата база данни е криптирана. Освен това, системата редовно и автоматично създава архивни копия на данните, които не са достъпни за никого. Затова тя е добро и сигурно решение, съобразено с изискванията на GDPR.

Този сайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Прочетете още

LoadIndicator