Интеграция с Gravitech

Интеграция с външни системи

Еднократни импорти

Поддържа се специална система за бърз импорт на данни от външни системи през MS Excel за всички видове номенклатури: Артикули, Контрагенти, Контакти и други.

Периодични импорти

Поддържа се и директна онлайн връзка за обмен на данни между Гравитек и други софтуерни системи като онлайн магазини, фирмени портали за поръчки от клиенти, както и други случаи, при които външен софтуер комуникира директно с Гравитек. Изградили сме гъвкав начин на онлайн комуникация с външни системи, който позволява да се обменят практически всякакъв вид данни в реално време.

Ръчен експорт на данни

Огромна част от номенклатурите в Гравитек могат да бъдат експортирани с един клик на мишката към MS Excel.

Периодичен експорт на данни

Подобно на периодичните импорти Гравитек поддържа и задачи за експорт на данни като стъпка в процесите. Обикновенно това са фактури или справочна информация, предназначена за четене от външни системи за счетоводство. Поддръжа се връзка с Е-фактура и повечето популярни счетоводни програми.

ProfitLine

Седем от Седем са бизнес консултанти в сферата на ценообразуването. Предлагат решения за производствени и търговски компании за управление на цени и себестойност. Много често работата с тях означава оцеляване на компанията ви или повишаваме на печалбата. Разгледайте техния продукт ProfitLine на https://profitline.info.

Този сайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Прочетете още

LoadIndicator