Софтуер за служба за трудова медицина от Gravitech

Служба по трудова медицина

Гравитек предлага система, която е специално изработена, за да покрива нуждите на служба по трудова медицина. Системата позволява да пазите цялата работна информация на едно място, да планирате и да правите анализи. Въвеждането на подобна система може да подобри и улесни работата на службата по революционен начин.

Основни функционалности на системата

Профил на фирми

Фирменият профил дава голяма свобода за попълване на данни. Модулът служи за изграждане на профили на фирмите, които ще бъдат обект на анализи и справки. Част от данните, които можете да въведете ръчно или с импорт, са: дата на договор, име, МОЛ, адресна регистрация, клонова структура, отдели, длъжности, работно място и много други.

Профил на служители

В модула могат да бъдат създадени, редактирани и изтрити здравни досиета. Здравното досие съдържа информация за лични данни, служебна информация, прегледи и друга необходима информация.

Графици

Тази част на софтуера позволява планирането на лекарски прегледи на служителите. Системата събира цялата информация за прегледите и позволява по-гладко планиране и следене на резултати.

Справки

Всички справки и анализи се генерират автоматично. Те могат да бъдат за цялата фирма, която обслужвате, или поотделно за въведените клонове. Справките са изключително функционални и покриват цялата въведена информация в досието.

Този сайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Прочетете още

LoadIndicator