Gravitech Склад

Обработвайте поръчките от доставчиците си, зареждайте, местете и изписвайте стоки, подреждайте складове с нашия модул за складови наличности и операции. С Гравитек Склад във всеки един момент ще знаете къде и колко от даден артикул, материал или продукт имате, независимо от мерната му единица.

Gravitech склад

Достъп от всяка точка по всяко време

С Гравитек Склад имате възможност да използвате пълната функционалност на складовия софтуер от всяка една точка, на която се намирате. Единственото условие е вашият компютър, лаптоп или телефон да имат достъп до интернет. При желание може да ползвате складовата програма и само локално във вашия търговски обект.

Сигурността на вашите данни е гарантирана, благодарение на това, че цялата база данни е криптирана. Освен това, системата редовно и автоматично създава архивни копия на данните, които не са достъпни за никого.

Gravitech склад

Неограничен брой складове

Може да създавате неограничен брой складове и така да организирате дейността си по-лесно и да покриете специфични изисквания във вашата организация. Системата позволява лесно да виждате общо наличните количества в цялата мрежа, както и разпределението на бройките в отделните складове. Същевременно може да видите и какви стоки има във всеки отделен склад и техните наличности.

Можете да добавяте стоки директно в избран от ваш склад без допълнителни действия. Софтуерът позволява да направите доставка във всеки достъпен за вас склад. Това се регламентира с добре изработена система за определяне правата на достъп.

Gravitech склад

Различни продажни ценови листи

Разполагате с възможността да предлагате различни продажни цени, които може да използвате за определяне на отстъпки. Тази опция ви позволява по-лесно да направите отстъпка по време на продажба. Заедно с модула за определяне правата на достъп може да организирате точно метода за предоставяне отстъпка на клиента без това да зависи и да се определя от продавача-потребител.

Gravitech склад

Достъп за служителите ви

Чрез нивата на достъп организирате работата на отделните обекти и потребителите на цялата системата. Определянето нивата на достъп ще ви предпази от нежелано и неправомерно използване на създадената среда за търговска дейност от вас.

Опростен интерфейс

Интерфейсът на Гравитек Склад е опростен и същевременно предлага голям набор от функционалности. Складовият софтуер има много изчистен вид и работа с него е много лесна.

Може да се комбинира с модула за счетоводните складови документи и фактури

Счетоводните документи (фактури, стокови разписки, дебитни и кредитни известия) функционират в отделен модул. Възможността за интегриране на склад и счетоводни документи ви дава възможност свободно да оперирате с количествата в склада, точно да си водите отчетността за движение на стоките като в избран от вас удобен момент да издадете лесно фактура като свържете складовите със счетоводните документи. Тази характеристика ви позволява без ограничения първо да отразявате движението на стоките по клиенти и когато те поискат счетоводен документ, той да му бъде издаден лесно. Чрез модула за издаване на фактури можете да превърнете всеки складов документ във фактура или да обедините няколко складови документа и да ги превърнете/свържете във фактура.

Този сайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Прочетете още

LoadIndicator